LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, May 12, 2009

Bila Hati Gusar

hai kengkawan...
em, sebenarnya tak dak mende menarik nak cite..
cuma amat letih memikirkan hal kije melibatkan bank2 di Malaysia nie...
sejak jd Valuer 2003 smpai la skrg,mcm2 perubahan yg diperlukan dlm profesion ni smpai satu tahap rasa nak resign je,terlalu berisiko.
Tp bila nak resign- mana nak campak komitmen yg terbina sepanjang bekerja, hu3....

tp betula la kata org tua2...nawaitu kalu betul, Insyallah ada jalan penyelesaian bg tiap perkara yg telah dibuat....

Smlm aku & Big Boss dah gie meeting ngan Bank C***,
Arini dah fax smua mende yg dia nak...
Esok?....masih menunggu apakah tindakan mereka....
Doakan la tak de pe2 yg buruk berlaku nyer.....
Amin


3 comments:

AkMa said...

nape sampai mcm ni?sabar ye..dugaan sume tu..

Linda said...

itu la...name pun kije kan..mcm2 perkara ada..hu3

Anonymous said...

dugaan kak...nak wat camane...saba je la..keje kite mmg berisiko..xpadan risiko tgi tp gaji halussss je..huhu