LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, June 12, 2009

AWARD & TAG DR Puan Kem

Terlebih dulu, toce to Pn. Akma sbb rajin Tag aku nih...kalu tak sunyi la blog aku nie...he3...
K...ini jawapannya yeh

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie

1. Baik Ati

2. Lembut/Slow (he3, jgn marah yek kem)

3. Suker tag akuuuuu..
(aku pun suka, cuma kalu lmbt buat tu jgn marah yek, he3)

4. Suke tlg aku masa sek dlu merangkap guru matematik & guru KH
(aku ni lemah subjek mate, hu3)

5. Minat aktiviti perempuan melayu terakhir, spt menjahit
(dia tlg jahitkan sarung tabung aku, subjek KH), menyulam
(dia ajar gak, tp tangan aku keras), minat aktiviti memasak.

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya

1. Nampak garang, sombong, tp kalu dah kenai kamcing giler

2. Peminat fanatik zaman kegemilangan KRU (skrg peminat Upin & Ipin, ha3)

3. Banyak cakap

4. Tak bole bendung perasaan kalu tak suka seseorang, muka akan berubah, tindakan dingin spontan (jujur tentang sifat burukku, hu3)

5. Terlalu menyayangi adik2, sanggup susah(mgkn sbb aku sulung) tp tak mau diorang susah
(but at the same time aku nak juga mereka berdikari agar kuat bila ditimpa kesusahan.

6. Suke cite Melayu gak (tiru kem :-)

7. Suke jalan2 (anak aku pun dah mengikut jejak bertapak, nak berjalan je kije)

8. Hobi suke membaca, paling suka majalah mingguan wanita.

9. Mempunyai minat yg berubah2 & bermusim, cth minat Pinggan Lama, Pinggan Modern, Kristal, Tupperware & yg terbaru minat kumpul kerongsang...

10. Kalu nak satu2 benda tak ble sabar2...truk kan..terketaq2 nak beli, he3
Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1. Syahida (http://mublingmumbling.blospot.com/) Member aku sek ren dlu..saingan aku nak dpt gelaran olahraga wati sek dlu, he3
2. Mandita Poket (http://mardiana-mandique.blospot.com/) Member umah masa bujang kat Jalan Ipoh dlu :-)
3. Ima - Member umah aku zaman Universiti dlu ;-)
7 org lagie?....tak dak dah..kebanyakan dah kena Tag. nie.hu3

1 comment:

ibu_arifa said...

hahaha..kelakor pun ada kak linda ni, tp sama gak la cam saya, tak pandai tul nak berlakon "pura2 suka org" kalo tgh sakit ati dgr org tu.. sure "dingin " nyer lah..tp terpaksa layan kan jgk laah..sbb selalu kena bertentangan mata :P