LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, August 29, 2009

FRIDGE MAGNET

Salam kwn2..dah lama mama tak update blog ni.buzi menguruskan stok Cloth Diapers (CD) yang ada...hu3..sampai satu tahap sakit kepala kena ujan sbb antar CD utk di Pos..
Ok..sekarang ini mama ada hobi baru. Teruja ngan "FRIDGE MAGNET" (FM)!!..ada skodeng blog2 org, tetiba rasa mcm best sgt nak buat koleksi!
Mama nengah nunggu 4 FM yg di beli melalui online. FM Thailand. Nanti mama upload pic bila dah terima FM tsbt.....adusssssssss rasa tak sabar nye..Ada beberapa kwn baik & kwn blogger yg mama minta tlg jenguk2 kan jika ada FM di tempat mereka...aiseh musim FM dah tiba plak..mcm2 la mamapayish ni...ni nanti mesti kena kutuk ngan abah...hu3...
k kengkawan...nanti ada citer baru Mama update yer....daaaaaaaaaaaa

2 comments:

kakyong said...

salam Ramadhan..
kakyong pun suka fridge magnet..
dulu ade yg dpt free.. tp fikri dia main sampai rosak...

Linda said...

To Kakyong:
Salam Ramadhan kak..aiseh terkejut ni kakyong datang menjengah blog sy yg tak seberapa ni..he3..hobi baru ni kak..tak tau la tahan sampai bila..minat semedang berubah..:-P