LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 23, 2009

Payish dah Umur Setahun Sebulan

Salam kepada semua, aduhai lama sudah ku tak update blOgku ini :-p
Ok..citer ni dah makan dekat sebulan baru nak publish, tp tak pe la kan sbb citer ni citer kosong je, bkenaan sambutan befday my payish.
Bulan lepas, 26/11/2009
genap setahun umur Payish. Mama buat majlis simple je kat Bukit Merah Laketown, bersama ahli keluarga belah mama.



Ni la wajah befday boy yang kacak mcm abahnya
(P/s: saya belajar buat DELETE ni dr Pija (Siti Sifir), Tq so much dear, banyak dah saya minta tolong dia ni, menaceh bebanyak yer dear. Masa first nak cuba, ada prOb, kelam kabut sy col pija, ehem, Pija yg cool menjawap dgn tenang skali...adeh, best la u Pija :)

Ni la kek si payish, adeh, kek sempOi je sbb kami sekeluarga tak suka sangat makan kek, sambutan ala kadar sahaja :-)


Nie mama & abah tolong payish potong kek, bila dah besar skit, potong sendiri ye payish :-)



Hah ni pic candid, abah payish terlentok ngan topi2 skali hahahaha


Ok, majlis di sambut di
"LakefrOnt Villa Bukit Merah LaketOwn ResOrt, Perak"
Cousin mama tlg tempahkan apartment 3 bedrooms ni dr seorang lelaki budiman bernama Pak Hassan
dapat la harga spesel RM200
kalu tak harga biasa RM450 semalam
TQ Anyah



View Tasik, mmg tenang skali.
Payish pun suka, dok berlari sana sini :-p
Pastu menyinggah La Bukit Merah Water Theme Park,

3 org berkecuali, Mama, mak tok & mak lang
sbb?
.:KAMI TAK SUKA SANGAT AKTIVITI AIR:.
he3...



Ni pic auntie payish yg cumel2 belaka, Mak Tam, Mak Lang & Mak Usu


Payish dapat hadiah baju dr Pak Ngah


Payish galas beg hadiah dr Opah,
ehem opahnaya tak sabar nak tgk payish gie sekolah agaknya :-p



Ni payish & cousin nye, Daniel Nye Nyel
~Mak Tam & Pak Ngah~


Pic ni semua kecil2 kan,
he3 sbb upload dr FB mama adeh maleh nak pilih pic dalam lap top, banyak sangat, so mama upload mana yg sesuai aje la ye..Ni pic Mak Lang Payish, Mak Tok Payish & Mama Payish tengah baik melantak SATE



Ok2, itu je la kot...adeh payish dah setahun bila nak tambah bb ni???
Thn depan la kot, Insyallah :)
Pada kengkawan jOm add mama kat FB yer,
"semOga anak Payish mama akan menjadi anak yg soleh & berjaya dalam hidup"
AMIN
P/s: nanti mama upload plak pic sambutan belah keluarga abah payish yer. adeh lembab bab2 update ni kuang3..
Wassalam
Ikhlas,
Mamapayish



6 comments:

Ani_Za said...

epi belated beshday payish... smoga jdk ank yg soleh...

Linda said...

Tq kak :)

ima-life said...

happy belated befday to Payish...
from aunty ima n uncle nizam

scudmami said...

HAPPY BELATED PAYISH...
HMM WE ALL PON BARU BALIK DARI CUTI2 MSIA KAT BUKIT MERAH.. SERONOK SUNGGUH SUME ORANG.. CUMA MY PAYISH SELSEMA, SO BERENDAM KOLAM SEKALI JE.. CIAN CIAN..

d'sarah said...

hepi belated besday payish...
dah besar pun payish...dah sesuai jadi abg..he3..
semoga jadi anak yg taat pada allah & mama abah...

ijad said...

selamat hari jadi..