LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, July 29, 2010

YA!ALLAH SYUKUR DI ATAS RAHMAT MU

SALAM
Detik ini genap 30tahun umur daku..alhamdulilah, Tuhan masih mengurniakan kesihatan yg baik, rezeki yang murah & kehidupan yg membahagiakan..Syukur di atas segala limpahan kasih sayang yg diberikan :)

Rindu pada MAMA ku..genap 30thn yg lalu, beliau berusaha mempertaruhkan nyawa utk melahirkan ku...budimu MAMA akan ku kenang hingga akhir hayat....

Tepat pukul 12 daku menerima panggilan tel dr husbandku...wish selamat ulangtahun...& ada kejutan2 kecil dr beliau...hehehe...nanti daku ceritakan..terlalu hapi!!!!terharu!!!


Tuesday, July 13, 2010

Ani Sup Utara

Penah dengar nama Ani Sup Utara????
hah ni la tempat MamaPayish & Abah Payish bawa mak tok payish, mak tam & mak usu makan.
Lokasi area Kelana Jaya

Komen : Kedainya amat chantek tp rasanya sup di sini kurang menyengat. Mama penah makan Sup Ani Utara kat Sek. 9 shah alam & sek. 7 shah alam..sup nye perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mmg best!!!

Payish & Nenel

Salam semua ;)
Ni gambar masa gie IKEA beberapa mggu lepas.
Gambo belah kiri tu Si Payish tengah layan mata :)
Sebelah kanan tu cousin Payish yg cumel bernama Nenel (Daniel)
ada iras tak????
hehehehe
Kalu duk sebelah2 org tak kata sepupu kot :-p
P/s: Payish, mama dengan penuh kesabaran, tetap menanti rambut mu lebat mcm rambut nenel huhuhu


Wednesday, July 7, 2010

Sport Car!!!

Nie entry ringkas je..pasal kete baru beli..hehehehe suspen je...bukan keta baru untuk mama hehehe kete mainan ayish :-p Kete ni ada remote control & ada pedal utk gerak secara manual :)
Mama beli kat reseller mama sebiji kete & 2 biji moto hehehe bunyi macam gerun je mcm beli kete real je hahahaha Ni gambo budak kecik ni bukan main syok dapat kete baru asyik sebut ngeng ngeng ngengggggggggggggg..bukan nak sebut Vroom vrooom vroommmmmmmmmmm hehehe
Layanzzzzzzzzzzzzzzzz


Moto sebijik lagi lupa nak Snap picture..ni moto merah milik Kak Rin Taiping ;) Esok nak pos kat dia. Sabar ye kak, tengok je dulu sampai meleleh air liur hehehe
Moto sebijik lagi mcm ni gak cuma ada belang kuning skit, mama nak bg anak Pak Ngah Ayish :)
Wokeh..tu je la...tata