LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, July 7, 2010

Sport Car!!!

Nie entry ringkas je..pasal kete baru beli..hehehehe suspen je...bukan keta baru untuk mama hehehe kete mainan ayish :-p Kete ni ada remote control & ada pedal utk gerak secara manual :)
Mama beli kat reseller mama sebiji kete & 2 biji moto hehehe bunyi macam gerun je mcm beli kete real je hahahaha Ni gambo budak kecik ni bukan main syok dapat kete baru asyik sebut ngeng ngeng ngengggggggggggggg..bukan nak sebut Vroom vrooom vroommmmmmmmmmm hehehe
Layanzzzzzzzzzzzzzzzz


Moto sebijik lagi lupa nak Snap picture..ni moto merah milik Kak Rin Taiping ;) Esok nak pos kat dia. Sabar ye kak, tengok je dulu sampai meleleh air liur hehehe
Moto sebijik lagi mcm ni gak cuma ada belang kuning skit, mama nak bg anak Pak Ngah Ayish :)
Wokeh..tu je la...tata

4 comments:

hajarus said...

amboi cantiknyer kete baru ayish.. auntie hajar nak tumpang boleh???

Dsarah said...

besh la payish dpt kete bawu..leh bwk mama gi kedai...xpyh mama drive lg..hehehe

Linda said...

To Hajar : Bole auntie, meh la naik ngan ayish, kita ronda2..hehehe t uncle feroz jeles lak yek hehehe

Linda said...

To Sarah: hehehe tu la, mama ayish mmg nak naik tp sbb badan dia SLIM sangat tak dapat la tumpang ayish hehehe