LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, April 22, 2009

GambaR2 PayisH





Anak Mama umur sehari...
Cian anak Mama kena Vacuum....

Tenang ati mama nengok Payish

Al-Kisah,

sikit sgt pic si payish dlm blog aku nie(lain la kat friendster,byk pic dia je)..so,kat cni aku upload la skit sbyk wajah2 dia dr baru lahir smpai le skrg...sejuk ati nengok anak..tambah2 time pas balik kije...betoi la kata org..ilang penat nengok muka anak...

4 comments:

ima-life said...

comel betoi anak ko...yelah mak apak nyer pun comel...ha aper email friendster ko???? add la aku..ima_life@yahoo.com...nak tgk lagi gambo anak ko ni...

syahza said...

igt nnt aku nak beranak, aku kontek ko kutip pengalaman dlu..

Linda said...

menaceh..he3..nanti aku add ko k..

Linda said...

he3..cnang je nak cari pengalaman..ko pi merayap kat wad kelas lain, interview org yg dah biasa beranak..mcm aku buat,
ha3....tp tanya skali beranak normal mcm mana, jgn jadi cm aku, tak gheti push...ha3
malu jeeeeeeeee