LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, May 22, 2009

Payish ngan kandang anginnya

Al-kisah..
Payish dah nak masuk 6 bln...
makin lasak..dah mula menungging2 nak merangkak...
Dah mula kenai org...& yg paling sadis...dah pandai nak jalan2 amik angin..hu3..

bila tak kuar 2 atw 3 ari mula la gelisah je...mcm2...



Oleh krn tak duk diam, aku & hsbnd decide nak bukak kotak Hadiah pemberian auntie aku...
kandang angin yg agak besar hingga memenuhi ruang tamu aku yg agak sempit, he3...nengok tu senyum je si Payish...ngada la tu...



Byk gak pic aku amik, ttp disbbkan kelalaian aku tak masukkan memory card dlm kamera & tak transfer ke lap top hubby...aku terpaksa delete byk pic dia dsbbkan memory dah full... & masa tu nak amik gambar property time inspection...

4 comments:

AkMa said...

uishh besarnye kandang angin dia..nak plak payish duk dlm tu nooo..baguishhh payish ni..hhehe

Yatie said...

my princess pun ada kandang angin ni, heheheheh cantik kan rasa cam kita nk masuk dlm tu.. heheh

Linda said...

AKMA: dia nak duduk tp sekejap je..pastu mengusai nak kuaq..he3

Linda said...

YAtie: mmg pun yatie, mcm2 design ada...rasa nak join je dok dalam tu, tp takut pecah tak jadi la..ha3