LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, August 3, 2009

SELENDANG MaMaPayish :-)

Al-Kisah

Internet kat opis mama ada masalah ari nie. So byk la masa mama berborak2 ngan teman2 opis. Penah kwn opis mama perli2, kalu komputer mama rosak, jgn sesapa bg pinjam komputer kat mama..he3..ini semua gara2 mama giler blogging..ngeh3...

Lepas makan tengahari tadi, mama & cik wanie (kwn opis mama) jejalan kat dalam Pertama Complex (selalunya pas abis makan mama merayap cuci mata kat blog member2, ni tenet prob, tu yg merayap dlm Pertama..he3). Gie kedai menjual baju yg dah siap jahit..aiseh sangkut plak beli baju kurung pahang (walhal asalnya nak survey jerk..he3)...

Tetiba mata mama terpandang selendang yg memang mama tercarik2 selama nie...tudung ni ada dijual scr online, tp yg dijual tu tak dak serombong(?) kat bahagian depan ..he3..so sangkut jugak!terbeli 2 helai...ni pic mama bergedik2 ngan tudung baru tu..ha3..jangan kutuk taw..keh3
(byk pic yg mama amik, bahagian sisi jerk, nak cover ketembaman muka, ha3)
Ni kaler Biru & Hitam

Ni kaler peberet mama..coklat & hitam
Dah lama mama nengok org dok pakai tudung ni (mama penah tahan sorang akak ni masa kat setesen Bandaraya, tanya dia beli kat mama..he3)...bila dah beli nie, satu je harapan mama..harap selendang ni mama pakai le..sbbnya dah byk selendang mama beli..akhirnya tersangkut je dlm almari...sbb mama tak reti nak pakai kasi kemas..he3...mcm2 mamapayish nie...


6 comments:

Mardiana Alias said...

chanteks selendang tu Lam...esp yang kaler cokelat tuh...huhuhu!aku memang la tak reti nak berselendang2 ni...mcm tak sesuwei je ngan aku...

hajarus said...

cantik la mama payish pakai.. sesuai ngan muker.. hajar pun sabtu lepas baru jer beli selendang yang samer ade serombong (hehehe..) kat depan tu... tp warne pink ngan hitam....

anyway mama payish leh tak hajar nak add email...?

AkMa said...

cun tuhh..pakai la.napa nak simpan dlm lemari plak..kalau x reti pakai meh ni aku ajar..hahahah

bape hinggit hang beli tudung tu?

Linda said...

To Mardiana:
Aku main hentam je mandit..tp tudung ni lain skit la, lembut & awning dia tu mmg keras & tak membulat sangat!sure pakai time raya nanti!

Linda said...

TO hajarus:
pasal email, akak dah email & hajar dah add pun :-) TQ.
Cantik kan tudung bila ada 'serombong'..ha3

Linda said...

To Akma:
Tudung tu 18.90 jer satu kem. Aku beli kat dlm Pertama gak. Nanti aku hadiahkan kat ko yek...confirm kaler ngan aku taw!al-maklum tak lama lagi befday hang kan...

p/s: kem ni org kuat mamapayish, hik3