LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, September 10, 2009

CERITA KU...


Salam..lately network area tmn samudera ni mcm hampeh je..tak dapat la mama nak upload pic FM SATU2..So mama amik pic general je la yer...apapun tima kasih buat kak Ct Munipah, dr sabah sbb sudi tolong belikan FM Sabah idaman mamapayish..menaceh yer kak..chantek sungguh FM tu, dok tengok sambil tersenyum2..ni pun dok minta tlg dia belikan FM dr Sarawak, kebetulan adik kak ct bertugas di sana..aiseh, syok nyer nak dapat FM sarawak!


ada juga beberapa FM yg mama beli dr FM seller. FM Vietnam, Melaka, Penang. Yg paling best, dapat beli FM Digi, kebetulan berbuka puasa di Armcorp Mall, PJ, nampak ada DIGI centre kat ctu, trus rembat..he3..


Melalui info dr blog FM yg lain, rupenya coklat crispey pun ada free gift FM...al-kisah tu mmg coklat kegemaran mamapayish, trus la beli sepeket..dapat la FM yg cune tu...ada satu FM mama beli di dalam lot kedai di Armcorp Mall, ia diperbuat dr kayu, bentuk Kaabah..sejuk mata tengok....


Sejak mama bukak kedai online, dapat banyak kawan baru..sonok sangat, sbb relationship terjalin mcm dah kenal lama, walhal di alam maya je..Terima Kasih kpd semua pembeli kedai 0nline mama, kak Ct Sabah, Farah Penang, Lissa Sabah, Syamilah, Fadhilah, ismaliza & semua yg masih keep in touch ngan mama...tak lupa juga buat Ct Sifir yg memperkenalkan blog mama kpd rakan2 blog & rakan baiknya sehingga ada yg buat belian dalam jum yg byk..menaceh yer...moga ukhwah semakin erat, Insyallah...


Doakan peniagaan ku ini berjaya...keuntungan bkn la sekadar matlamat utama, tetapi hikmah di sebalik urusan perniagaan ini lebih bermakna...Sekian

No comments: