LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, December 28, 2010

Apa Salah Untuk Sihat :)

Salam..lama dah tak citer2 kat blog neh..
Nak share psl minuman kesihatan...dlu balik dr kerja je..badan rasa lemau..penat...letih..tp alhamdulilah dalam masa tak sampai sebulan, lepas amik minuman kat bwh ni..rasa lebih bertenaga & sihat ;)
Biarlah kat luar gemuk badan sekali pun, janji kesihatan dalaman terjaga..hehehe..bila kita sihat dalam, akan terpancar dr wajah kita..ewah mcm ayat iklan..serius, benda ni bukan sbb aku ada jual produk2 ni..tp lebih atas rasa nak share kebaikannya..biarlah keluar duit janji aku sihat :)..kalau duit ada, badan sakit pun tak guna kan ekeke..
Cocoa Collagen ni au beli dgn harga RM53, dapat 3 kotak. 1 kotak ada 10pek. Rasanya mmg enak..mcm koko+kopi arabic...bg aku mmg murah sbb RM53 ini utk kegunaan sebulan... Setakat ni dah mnum 2 kotak. Kalau baca testimoni aku menjuih mulut je..ala betul ke testi2 ni..tp bila dah guna sendiri, aku dpt rasa tumit kaki tu makin pulih, pastu kulit rasa licin sikit..yg lain2 tu tak yah citer la kot kan..sbb semuanya mmg utk kebaikan dalaman :)

Perapat Atika Beauty tu aku beli RM35 sebotol. Pagi mnum 10ml perapat ni, malam aku mnum NFA nye produk. Perapat tu rasanya sedap (kat tekak aku le)..ada baca kat forum2 ada yg tak suka rasanya...atas orgnya...NFA tu bg aku rasanya tak best tp sbb ada campuran pelbagai herba aku paksa mnum gak la..akak yg jaga kedai ubat tu gtaw produk NFA antara produk yg terlaris..kedai ubat ni sebaris je dgn kedai aku. Harga dia dalam RM60++ tak silap.
Alhamdulilah...semua ini membantu mencergaskan badan aku :)
Kalau korang nak taw kebaikannya nye..cuba la..tp aku lebih suggest amik cocoa collagen & NFA ..kat blog/kedai2 ubat byk jual..tp Awas dgn produk tiruan sbb ada baca cocoa collagen tu ada yg tiruan.

4 comments:

AkMa said...

aku nak try gak la da..tp tunggu gaji dulu la..aku nak beli dgn hang je la..

Zaidah said...

siap promote lagi barang.....bagus untuk kesihatan

Linda said...

Kem: Aku tak jual produk2 ni..aku beli dekat kedai ubat, sebaris kedai aku :)hehehe
Tp mmg puas ati mnum..rasa bertenaga

Linda said...

Zaidah: hehehe benda baik elok kita war2 kan :p