LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, April 17, 2009

Rumah Ku Syurga Ku






Al-kisah...
ni lah umah aku...kecik je....he3
aku nie taksub kaler OreN + YeLLOw..

em..kat bawah ada la pic umah aku nie...nanti free aku upload lagi mana yg ada..










......nie la antara sentuhan susun atur frame gmbr kat umh aku....tak lain tak bkn hasil kerja
tangan hubby aku..he3

Patutnya pic nie letak kat bawah skit...tp dah berapa kali upload..kat cni gak dia nak dok...he3..
ni dapur umah aku...kabinet tu tempah kat kwn baik, Pn. Akma...he3....
sapa2 berminat nak wat gtaw la...harga berpatutan...(promote nampak)..hahahaha...
kem, apa lagi...belanja aku mamam la...











Hah..nie ada penambahan picture..







Gambar di sebelah tue hasil sentuhan hubby aku..
3 hari 3 malam dia bertungkus lumus nak siapkan art tue..











(bkn 24 hours la..he3...buat skit2)..
aku nengok je la..nak tlg pun tangan nie, bkn tangan seni, hu3...

betoi la kata org, org seni nie kesabaran dia tinggi skit(?*)..kalu aku yg buat kije2 mcm tu, tah aku ke mana, berus tu dah ke mana..he3
-*tertakluk pd individu

Actually, design tu hubby aku draw dlu atas kertas, pastu baru dia draw kat dinding bilik kedua...

Dah lama dah aku dok cni..thn 2007 tak silap..he3(pelupa)....sebelum tu menyewa kat apmt dekat area ctu gak...ala...umah flat je...tp so far menyenangkan ati..sbb ble buat ape2 kat umah sendiri..dulu dok umh sewa pun aku cat umh tu..tuan umah senyum je nengok..kat bwh ni pic dinding merah masa aku dok umah sewa dlu...jengx3













hah..ni aku jmpa pic2 umh tersimpan dlm lap top hsbnd aku....




3 comments:

AkMa said...

uishhh..lawanye umah hang..kaler terang2 ni memang nampak menarik..betui dak..

syahza said...

mmg cun umah anda... kipap ur gud work..hehe..

Linda said...

menaceh...
apa yg penting...KERJASAMA!!!x2....he3