LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, October 24, 2010

SAYANG, I LAP U ;)

Salam :)
Amboi tajuk entry tak tahan kan?hahahaha~
Hari ni mama berdating dgn abah payish.

Kami berdua keluar berdua gie Jusco Wangsa Maju. Tujuan utama keluar ialah mencari seluar jeans utk payish sbb skrg dia dah melonjong, semua seluar dah pendek. Bila seluar labuh, pinggang lak besar jadi terpaksa la beli tali pinggang pula :)

Bila dah dapat cari barang payish, kami berdua makan NANDO'S :) ush berdua je taw. I renung U, U renung I...hahahaha rasa mcm bercinta lak. Sambil makan borak2 kosong & gelak2 hahaha rasa hapi sangat :) Rasanya sekali sekala kena keluar berdua mcm ni utk eratkan lagi hubungan kami :)

Sebenarnya, dah 3 hari abah payish busy tahap gaban sbb nak siapkan kerja yg ada. Al-maklum, nak masuk ujung bulan nak kena submit file. Tadi pagi mama masakkan nasi lemak utk sarapan pagi. Kesian pulak tengok dia duk serabut menaip report je, jadi mama masak la :) sbb dia mmg suka sangat kalau bini dia masa neh sbb bole bilang dgn jari berapa kali masak dalam sebulan kwang3

Dalam kul 1.30ptg bbsitter payish dtg ambil dia sbb nak bawa gie kenduri kahwin. Itu yg timbul idea mama nak ajak abah payish keluar. Dalam ati kesian tgk dia asyik duk menaip report, so nak bg dia rest jalan2 kat luar.

Okey, berbalik lepas makan ptg kat Nandos, cadang nak tgk wayang..so kami pun gerak la ke Brem Mall Kepong. Masa tu dah pukul 5.45 ptg. Alahai..cerita tengah tayang citer Omputeh You And I..ah mcm bosan je tgk barisan pelakon, terus tak jadi tengok..citer lain ada tp jam 7pm ke atas..ush lambat sgt, tak mo la, kang duk tingat kat payish je...So kami jalan2 la dalam komplek tu. Beli mouse lap top & barang kat Guardian. Skrg neh gila beli brg kat guardian sbb nak kumpul setem, dapat tebus anak patung hahahaha.

Sepanjang perjalanan balik duk usha kete Naza Forte kat jalan..hahahaha ati besar nak kete besar, tapi sekadar impian je la :) Tp kalau ada rezeki rasa tingin gak ekeke
Tapi tak salah simpan angan2 kan, mana taw impian jd nyata :)

Okey..takat nie dlu la ye...nanti free sambung lagi :)

5 comments:

SYaMiLa said...

lin...dating yea hujung minggu ni..bagus tu....he3...

Linda said...

he3 tu la sya..dah lama lin tak keluar berdua dgn cik abg ;))

Zaidah said...

tak dapat kena naza forte dapat keta proton inspira pun bleh...

Linda said...

Zaidah: kalau sebut mmg semua nak huhuhu Inspira mmg chantek tp nak kena tunggu poket kami betul2 chantek dlu baru bole amik hik3

Sastra Dania said...

Wah syok la bc blog akk,dating2 ngn abg.jeles i u...hik3x.
xpe sesekali kluar berdua mmg best kn flashback blk zaman bercinta dolu2 a.k.a. zaman muda2.Bl nk uplord pic forte ni?excited2x....